• Home1
  • Home2
  • Home3
  • Home 4

onlineboekenknop

Gezellige boerencamping op Texel, een unieke kampeerervaring

Hoeve Nieuwkoop is een gezellige boerderijcamping gelegen tussen Den Burg en De Koog op het mooie eiland Texel. In de directe omgeving van de camping vindt u bos, natuur en natuurlijk het strand van Texel. Vanaf onze boerderijcamping wandelt of fietst u zo de natuur in, om uren te kunnen genieten van de mooie natuurgebieden van Texel. 

Het is niet alleen erg fijn kamperen op onze camping, het is ook erg leerzaam. U kunt natuurlijk een rondleiding krijgen of een kijkje nemen in de stallen. Daarmaast kunt u heerlijk genieten van het strand met het hele gezin. Door de centrale ligging van de camping zijn alle leuke plaatsen op Texel ook nog eens gemakkelijk te bereiken.

Kamperen op ruime kampeerplaatsen

Op onze boerderijcamping kunt u kamperen op één van de zeer ruimte kampeerplaatsen (150m2). Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een electra ansluiting met standaard 6 ampère. Wilt u meer ampere neem dan even contact met ons op, een aantal plaatsen beschikken over 10 en 16 ampère.

Het nieuwe sanitair gebouw welke volledig verwarmd is, ligt centraal op het terrein zodat u niet ver hoeft te lopen voor het toilet of een heerlijke douche.

Texel heeft een hoop te bieden...

Wanneer u er een dagje op uit wilt op Texel, heeft de omgeving van de camping u een hoop te bieden. Wat dacht u van een boswandeling of een strandwandeling, of naar de Slufter op Texel? Vlakbij de camping ligt ook een subtropisch zwemparadijs waar u zich met uw kinderen uitstekend kunt vermaken. 

Contactgegevens

Camping Hoeve Nieuwkoop

Pontweg 146
1796MC De Koog - Texel

T: 06 - 13 06 32 96
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.